Domedagsvalvet

domedagsvalvet

Svalbard globale frøhvelv (Svalbards globala frövalv) - eller 'Domedagsvalvet' - är en anläggning som ligger m in i urberget på Svalbard. Fröbanken på Svalbard är byggd för att stå emot naturkatastrofer. Men efter den varma vintern i Arktis har ”Domedagsvalvet” drabbats av en översvämning. Seminarier lördag 17 september ANMÄLAN. Domedagsvalvet – hur säkrar vi framtidens matförsörjning? Inbördeskriget och bombningen av Aleppo i Syrien har lett till ett första uttag ur ”domedagsvalvet” på Svalbard. Djupt inne i urberget på en avlägsen ö i Svalbard, halvvägs mellan Norge och Nordpolen. domedagsvalvet

Domedagsvalvet - Wyman har

Förre tränaren sågar Manchester United - TV · Medicinpristagaren låter klockan bestämma när han ska äta Nobeldieten som gör att du behåller vikten och lever längre. Nationer som är bittra fiender på den geopolitiska spelplanen ligger staplade på samma hyllor. Proverna kommer från Filippinerna, Indien, Nigeria och Peru. Det har lett till att frövalvet drabbats av sin första översvämning. Svalbard globale frøhvelv Svalbards globala frövalv - eller "Domedagsvalvet" - är en anläggning som ligger  m in i urberget på Svalbard.

Domedagsvalvet - snabbt

Världens 12 snabbaste djur på land. Kontakt Kontakta oss Press Vi som jobbar här Jobba hos oss. Sidan redigerades senast den 30 juli kl. Men med sina genetiskt unika frövarianter är valvet redan med god marginal världens artrikaste genbank. Och en promi-nent skara politiker hade samlats för att sola sig i pressfotografernas blixtar. Det har lett till att frövalvet drabbats av sin första översvämning.

Domedagsvalvet Video

Inside the Svalbard Seed Vault

0 reaktioner på ”Domedagsvalvet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *