Ultragyn

ultragyn

Hej och välkommen till Ultragyn Sophiahemmet!På mottagningen tar vi emot kvinnor med gynekologiska sjukdomar och besvär. Vi utreder och behandlar exempelvis hormonella störningar, blödningsstörningar, inkontinens, gynekologiska smärttillstånd och cellförändringar. Vi utför även all typ av benign gynekologisk. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Välkommen till Ultragyn! Vi finns här för kvinnor under alla skeden i livet - från ung till gammal. För dig som har gynekologiska sjukdomar och besvär, du som är gravid, söker preventivmedel eller för dig som vill göra abort. Du kan komma till oss och känna dig trygg i att vi alltid ser och tar hand om dig var du än befinner dig i.

Ultragyn - sprayflaska med

Du kan bara utföra ärenden som rör din egen person. Fler adresser och vägbeskrivning Färre adresser och vägbeskrivning. Telefon Läkarhuset, Odengatan 69, Stockholm - Visa på karta. Är du bokad för ett läkarbesök från remiss måste ombokning ske genom kontakt med sköterska på mottagningen för att säkerställa att du får träffa rätt läkare.

Ultragyn - ngra webbplatser

Är du bokad för ett läkarbesök från remiss måste ombokning ske genom kontakt med sköterska på mottagningen för att säkerställa att du får träffa rätt läkare. Telefon Olika ultraljud och undersökningar Hos UltraGyn Odenplan utför vi olika typer av ultraljud och undersökningar under graviditeten: Detta är en osignerad ledartext. Allsvenskt meriterad spelare klar för Öis - ultragyn All typ av fertilitetsbesök bokas via telefon. Snittbetyg på omdömen 5,0 Baserat på 7 omdömen Lämna omdöme. Vi utför även dagkirurgiska ingrepp samt slutenvårdskirurgi ont i bröstryggen betoning på minimalinvasiva ingrepp. Så glad att jag hamnade där. Stor panik på sjukhusen — operationer kan ställas in -

0 reaktioner på ”Ultragyn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *