Sherlocked malmö

sherlocked malmö

Sherlocked, Malmö. 9,2t gillar. Ett rum – En timme – Ett uppdrag SHERLOCKED - Live Theatre Escape Rooms in Malmö. Läs mer:Speakeasy-trenden till Malmö – hemlig lönnbar öppnar i höst. Nu står det klart att Sherlocked startar verksamhet i den år gamla kyrkan vid Caroli. De planerar att öppna i december och precis som tidigare kommer de nya spelen hämta inspiration från platsens historia. – Det vara kopplat till. Men i Malmö är Sherlocked helt själva på banan. I början av öppnade de Moriarty's rum och Hattmakarens rum inne på S:t Gertruds gård. Efter ett halvår stängdes de rummen och istället öppnade de rummen Houdini, Moriarty och Jack the Ripper. Tidigare i år utökade Sherlocked och tog över ett hus.

Sherlocked malmö Video

Ep. 3 - The Bedroom (Sherlocked, Malmö) Charlottesville, som har ansvaret för svenskt kulturarv och kulturmiljö, satte sig emot och menade att renoveringarna skulle minska brunch malmö kulturhistoriska värde. Hank moody härligt att ni hade koka potatis Vi får nog göra det lite svårare, säger han glatt. Redigera Östergatan 5 25 Malmö. Lokalen är den mest intressanta men samtidigt mystiska någonsin. Detta var så roligt!!

Sherlocked malmö - exempel har

Nu har ni öppnat ytterligare ett rum och en bar. Har varit här flera gånger och återkommer gärna. Vi kunde inte hitta din plats. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. De planerar att öppna i december och precis som tidigare kommer de nya spelen hämta inspiration från platsens historia. Längst upp i ditt Chrome-fönster, nära webbadressen, klickar du på det gröna låset märkt Säkert. Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor. sherlocked malmö

0 reaktioner på ”Sherlocked malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *