Beniro

beniro

Binero är en svensk leverantör av webbtjänster och finns representerat i Sverige. Företaget har sitt huvudkontor i Kista. Binero säljer tjänster som webbhotell, domännamn, DNS och e-post och var år Sveriges tredje största registrar. Learn about working at Binero AB. Join LinkedIn today for free. See who you know at Binero AB, leverage your professional network, and get hired. Binero har valts till Sveriges bästa webbhotell två år i rad av Internetworld. Vi levererar hosting med domäner till de bästa villkoren med säker drift.

Beniro Video

BeNiRo - Fainted Future (preview)

Beniro - paraplyfreningarna

Nu är plötsligt webbplatsen borttagen. Vi har alltid haft villkoret att domäner registreras först efter att betalning inkommit, men jag antar att det inte är det du upplevt som mest frustrerande. Dom skickar en länk till instruktionen om hur man återställer backup samt ett ganska korthugget svar. Såvitt vi vet samlar detta företag in omdömen genom att bjuda in sina kunder till att dela med sig av sina upplevelser på Trustpilot. Claes April 17, Mycket bra funktioner, bra support, bra upptid och sällan problem Rickard October 17, beniro

Beniro - kan ven

Fantastisk hjälp med allt. Robert August 29, Endast det senaste omdömet räknas med i företagets TrustScore. Försök inte ringa dit för dom svarar inte och svarar dom får man ingen hjälp. Super happy with his speed and efficiency of service.

0 reaktioner på ”Beniro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *