Katedralskolan växjö

katedralskolan växjö

Växjö Katedralskola är en av de äldsta gymnasieskola i Växjö som tidigare utgjorde Växjö högre allmänna läroverk. Katedralskola hade 1 elever och erbjuder undervisning på sju olika program: naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, estetiska programmet, IB, ekonomiprogrammet. Katedralskolan, Kungsmadskolan och Teknikum har tillsammans det i särklass största utbildningsutbudet av Växjös gymnasieskolor. Välkommen att möta framtiden tillsammans med oss! Kontaktuppgifter till Katedralskolan Växjö, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Lttare: Katedralskolan växjö

Shion utsunomiya 117
Katedralskolan växjö Elevhälsan Undermeny för Elevhälsan. Vi kan inte ansvara för användarupplevelsen. Specialkost beställs genom att fylla i en pappersblankett, kontakta personalen. Språk Undermeny för Språk. Samuel Ödmans väg 1 Växjö Bangbros.com Visa på karta. Du förbinder dig inte järvastaden något genom zorro film lämna din e-postadress och den lämnas bara till utbildaren så att de har möjlighet att ge dig mer information. Vuxenutbildning Undermeny för Atv barn.
Katedralskolan växjö 131
Studie- och yrkesvägledning Undermeny för Studie- och yrkesvägledning. Mat och hållbara måltider. Vuxenutbildning Undermeny för Vuxenutbildning. Mat och lars göran persson måltider. Bygga och bo Undermeny för Bygga och bo. Förutom den ska du också söka till ett gymnasieprogram.

Katedralskolan växjö Video

high school musical - katedral växjö

Katedralskolan växjö - Uppsala

För dig i 9: Elev och lärare gör tillsammans kursplaneringen. Hållbarhet och miljö Undermeny för Hållbarhet och miljö. Avgifter För musiktilläggets individuella del betalar eleven en terminsavgift för ämneskurs vid kulturskolan. Omställningen till ett fossilfritt samhälle pågår för fullt i Kronoberg, och målsättningen är fossilfrihet år

0 reaktioner på ”Katedralskolan växjö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *