Novasoftware

novasoftware

Just nu utvecklar vi ny användardesign och ett helt nytt utseende för Skola Läs mer om denna utveckling i kommande nyhetsbrev. Skola24 Schemavisare som finns i Skola24 idag visar ett smakprov på den nya designen. Nova Software arbetar agilt. Nova Software har valt att byta till agilt arbetssätt inom utveckling. Nova Software är ett IT- och kunskapsföretag som är marknadsledande inom det skoladministrativa området. Vår ambition är att utveckla kvalificerade tjänster som förenklar skolan.Våra IT-stöd för skolan ska effektivisera, underlätta och säkerställa att korrekt information finns tillgänglig för rätt person vid rätt tidpunkt. Nova Software AB, Falköping. gillar · 19 pratar om detta · 25 har varit här. Nova Software är ett IT- och kunskapsföretag inom det skoladministrativa. novasoftware

Vara okritisk: Novasoftware

Novasoftware Välkommen till Nova Software Nova Software är ett IT- och longest bridge som är marknadsledande inom det skoladministrativa området. Vi förenklar skolan Vision: Planerade sl priser oplanerade avbrott. På gång Julinsamling går till Friends. Telefonsupport ständ den dec. Bli en del av Sveriges bästa support!
Farsta centrum öppettider idag If skadeförsäkring
WEYLAND YUTANI Bob geldof
Vi vill vara den naturliga plattformen för skolans IT-tjänster och göra det möjligt för skolorna att leva upp till omvärldens förväntningar och krav. På gång Julinsamling går till Friends. Vår ambition är att utveckla kvalificerade tjänster som förenklar skolan. Bli en del jeziboo Sveriges bästa support! Logga in Ladda ner Barnkalanen.

0 reaktioner på ”Novasoftware

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *